Aukce #4554

Aukce má vítěze

Účel: orientační zmapování možností

Vítězem aukce je jokota

Založil(a): venzara 28.6.2018 10:55

Aukce skončila 11.7.2018 17:10.

Vodácká recenze

Akce už úspěšně proběhla a vodák, který aukci založil, se rozhodl podělit se o svou zkušenost s půjčovnou lodí jokota s ostatními:

spokojenost
Jizera je pro vodáky uzpůsobena pouze ze Spálova do Dolánek (1, max 2 dny). My začali v Malé Skále, takže už první den jsme dopádlovali až za Turnov. Od Dolánek, nejsou pro vodáky upravené žádné jezy na sjíždění, všechny se musí přenášet, některé i hodně daleko. Kempy široko daleko taky žádné a kromě našich 3 lodí jsme skoro až do cíle v Bakově nad Jizerou potkali asi 2. Což je na druhou stranu oproti přeplněné Vltavě velmi příjemné.
dodržení dohod, stav vybavení: 60%
Cena v pořádku, upravovali jsme počet lodí z 5 na 3, vyšlo to na jednoho trochu dráž, ale zaplatili jsme. Jediná výtka ohledně vybavení, v objednávce i telefonicky den předem jsme potvrzovali 6 barelů, protože jsme si vezli všechny věci, ale dovezeno bylo jen 5 barelů. Naštěstí jsme se nějak vešli.
flexibilita, schopnost vyjít vstříc: 80%
Všechno super, i po skončení aukce půjčovna telefonicky kontaktovala, zda objednávka platí a jestli pojedeme. Předání lodí proběhlo v domluvený čas a na domluveném místě. Čas a místo vrácení bylo přizpůsobeno našim požadavkům.
lidská stránka, vlídnost, rady: 80%
Ochota super, jak už jsem psal výše. Bylo nám i doporučeno začínat níž kvůli nedostatku vody ze Spálova do Malé Skály. To nám sice trochu rozhodilo plán a tak jsme nevěděli kde první den kempovat, ale po telefonické poradě s půjčovnou jsme si nakonec poradili.

Řeka

Jizera

Jizera

Úsek

Start Út 17.07.2018
ráno (obvyklé časy)
Spálov

Cíl Čt 19.07.2018
podvečer (obvyklé časy)
Mnichovo Hradiště

Vybavení

5x kanoe plast (2 osob)

Pozn.:

Doplnění

bez poznámky